Barion Pixel

Dinnyés gyerek szájmaszk

2.000 Ft

Leírás

Elasztikus gyerek szájmaszk

Az elasztikus Dinnyés gyerek szájmaszk előtt…

Az elasztikus Dinnyés gyerek szájmaszk előtt a kétrétegű textil maszkjaink a Ninja maszkok voltak. Viszont a vásárlói igények megkövetelték, hogy napjaink egyik sláger terméke, a szublimációs technológiával készített, Elasztikus tervezhető gyerek szájmaszk is bekerüljenek a termékeink közé. Ezeknek a textil szájmaszkoknak óriási előnye, hogy a maszk teljes felületére lehet egyedi grafikát készíteni. Rugalmas anyagának és állítható gumipántjának köszönhetően egy méretben is jól illeszkedik az arc vonalaihoz, ezáltal megfelelő védelmet nyújt és mégis könnyed légzést biztosít viselőjének.
Külső anyag 97 % polieszter tartalmú, a belső anyag 100 % pamut.

Vásárolj elasztikus tervezhető gyerek szájmaszkot készletről, vagy tervezz egyedit…
Válogass az elkészült Elasztikus gyerek szájmaszkok közül, ha viszont nem találod a hozzád passzoló design-t, akkor a Tervező menüpontra kattintva, könnyedén, tervezd meg a teljesen egyedi, saját elasztikus arcmaszkodat. Ha ezzel meg vagy, nincs más dolgod, mint beletenni a kosárba és leadni a rendelést!

A maszk megveásárolható vagy online rendelésed átvehető személyesen üzleteinkben: RuhaDoki Westend I RuhaDoki Pólus I RuhaDoki Aréna