Barion Pixel

Esküvői szájmaszk

5.000 Ft

Leírás

Esküvői szájmaszk

Esküvői szájmaszk megálmodása…

A Esküvői szájmaszk megálmodásakor egy olyan letisztult, igényes maszkot szerettünk volna létrehozni, ami minőségi anyagok felhasználásával, jól illeszkedik az arc vonalaihoz, ezáltal megfelelő védelmet nyújt és mégis könnyed légzést biztosít viselőjének. A esküvői szájmaszk formatervezésével és 5 különböző méretével ez sikerült is, így akár egy teljes munkaidőn keresztül is komfortosan és biztonságosan lehet a maszkokat hordani.

A maszk megveásárolható vagy online rendelésed átvehető személyesen üzleteinkben: RuhaDoki Westend I RuhaDoki Pólus I RuhaDoki Aréna

Hogyan készül Esküvői szájmaszk

RuhaDoki üzleteinkben a több 10 éves tapasztalattal rendelkező profi varrónőink keze által készített, mosható, vasalható, kétrétegű textil szájmaszkok, a vásárlók igényeinek megfelelően, akár teljes felületen is emblémázhatók. 100 % – ban magyar alapanyagokból készült magyar termék.

Viselése csökkentheti az allergiás, a bakteriális és a vírusfertőzés kockázatait, illetve a kórokozók terjedését. Cseppfolyós fertőzésektől adhatnak védelmet.

Érdekesség…

Érdekes információ, hogy azok a RuhaDoki – ban dolgozó munkatársaink, akik ezeket a maszkokat viselik nap, mint nap és találkoznak emberek százaival, a mai napig nem fertőződtek meg a Covid-19 vírus által. (koppkoppkopp J ) Reméljük ez így is marad! J

Ennek ellenére fontos megjegyezni, hogy nem számít orvostechnikai eszköznek.

A termék többször mosható, ezért gazdaságosabb és környezetkímélőbb, mint az egyszer használatos maszkok. Első használat előtt érdemes átöblíteni és megszárítani. Nagyon fontos, amit mindenkinek javasolunk, hogy használat után mindig 30 fokban kézzel mosd ki és vasaló gőzével fertőtlenítsd.

Garancia: 6 hónap

Üzleteink: RuhaDoki Pólus | RuhaDoki Aréna | Ruhadoki Westend