Barion Pixel

Párizsos ninja szájmaszk

1.500 Ft

Leírás

Párizsos ninja szájmaszk

A Párizsos ninja szájmaszk megálmodása…

A Párizsos ninja szájmaszk megálmodásakor egy olyan letisztult, igényes maszkot szerettünk volna létrehozni, ami minőségi anyagok felhasználásával, jól illeszkedik az arc vonalaihoz, ezáltal megfelelő védelmet nyújt és mégis könnyed légzést biztosít viselőjének. A „Ninja” maszk formatervezésével és 5 különböző méretével ez sikerült is, így akár egy teljes munkaidőn keresztül is komfortosan és biztonságosan lehet a maszkokat hordani.

A maszk megveásárolható vagy online rendelésed átvehető személyesen üzleteinkben: RuhaDoki Westend I RuhaDoki Pólus I RuhaDoki Aréna

Hogyan készül a Párizsos ninja szájmaszk

RuhaDoki üzleteinkben a több 10 éves tapasztalattal rendelkező profi varrónőink keze által készített, mosható, vasalható, kétrétegű textil szájmaszkok, a vásárlók igényeinek megfelelően, akár teljes felületen is emblémázhatók. 100 % – ban magyar alapanyagokból készült magyar termék.

A textil szájmaszkok lehetnek különböző szabvány méretűek, de egyedi méretben is el tudjuk készíteni. Emblémázásuk különböző eljárásokkal készülhet PL: digitális nyomás, szublimációs eljárás, stb. és több fajta motívum, írás is megjeleníthető. Kitűnően alkalmazható reklámhordozóként, mellyel üzenetet közvetít az adott cégről a prémium, vagy éppen a letisztult, finom megjelenésével. Különböző anyagokból, egyedi kivitelben is készülhetnek.

Viselése csökkentheti az allergiás, a bakteriális és a vírusfertőzés kockázatait, illetve a kórokozók terjedését. Cseppfolyós fertőzésektől adhatnak védelmet.

Érdekesség…

Érdekes információ, hogy azok a RuhaDoki – ban dolgozó munkatársaink, akik ezeket a maszkokat viselik nap, mint nap és találkoznak emberek százaival, a mai napig nem fertőződtek meg a Covid-19 vírus által. (koppkoppkopp) Reméljük ez így is marad!

Ennek ellenére fontos megjegyezni, hogy nem számít orvostechnikai eszköznek.

A termék többször mosható, ezért gazdaságosabb és környezetkímélőbb, mint az egyszer használatos maszkok. Első használat előtt érdemes átöblíteni és megszárítani. Nagyon fontos, amit mindenkinek javasolunk, hogy használat után mindig 30 fokban kézzel mosd ki és vasaló gőzével fertőtlenítsd.

Készíts egyedi szájmaszkot, könnyedén…

A mérettábla segítségével válaszd ki a Neked megfelelő típusú és méretű maszkot, majd a tervező menüben található szerkesztő felületen készítsd el a Te stílusodhoz, hangulatodhoz leginkább illő egyedi maszkodat!

Anyag összetétel:
100 % pamut
140 g/m
állítható gumi pánt
Garancia: 6 hónap

További információk
Maszk típus

Ninja maszk

Méret választása

Xs, S, M, L, XL

Minta

Csajos

Rétegszám

2 rétegű

Szín

párizs mintás